Daikin Sweden AB

Vi finns i monter T:15

Luft är avgörande för vår existens. Det har alltid varit Daikins uppdrag att göra luften vi andas och lever i så bra som möjligt. Våra innovativa produkter och lösningar är utformade för att förbättra människors hälsa och välbefinnande och minska miljöpåverkan från uppvärmning och kyla. Till 2050 siktar Daikin på att vara koldioxidneutral genom hela värdekedjan och hela livscykeln för sina produkter och lösningar.

Daikin Europe NV är ett dotterbolag till Daikin Industries Ltd. och den ledande leverantören av värme, kyla, ventilation, luftrening och kylteknik. Företaget designar, tillverkar och lanserar en bred portfölj av utrustning, samt skräddarsydda lösningar för bostäder, kommersiella och industriella ändamål i Europa, Mellanöstern och Afrika. Hittills har Daikin Europe NV över 12 000 anställda i mer än 24 EMEA-filialer. Det har 12 stora tillverkningsanläggningar baserade i Belgien, Tjeckien, Tyskland, Italien, Spanien, Turkiet, Österrike och Storbritannien. Daikin Europe Groups huvudkontor ligger i Belgien, Oostende. Företaget grundades 1972, produktionen i Europa startade 1973.

Varumärken

 • Daikin

Bilder

 • Daikin VRV

  Daikin VRV - Ledande inom utfasning av fossila bränslen gällande värme/ventilatio/luftkonditionering - Läs mer om mästaren i hållbarhetslösningar! En unik kombination av energieffektiva värmepumpar och smarta styrningar. Daikins VRV-system minskar energiförbrukningen genom att optimera årsprestandan med effektiva inomhus- och utomhusenheter, innovativ teknik och smarta energihanteringsregler. Daikins unika Shîrudo-teknologi möjliggör säker installation i små rum och systemet reducerar fastighetens koldioxidavtryck - en framtidssäkrad klimatlösning! Länk till produkten »

 • Energieffektiva vätskekylare från Daikin Daikins vätskekylaggregat är utrustade med avancerad teknik för bästa energieffektivitet. Som tillval finns värmeåtervinning för att optimera enhetens prestanda och hantera energiförbrukning, driftskostnader och minska koldioxidutsläppen. Värmepumpen använder förnybara energikällor för att spara energi och sänka kostnaderna. Invertertekniken med varvtalsreglering möjliggör att enheten kan arbeta på partiell kapacitet, vilket sänker din energiförbrukning, dina driftskostnader och CO2-utsläppen med upp till 25%.Daikin har ett brett sortiment av luftkylda och vätskekylda vätskekylare med olika typer av köldmedium och arbetsområden. Från 5 kw till 2 MW Länk till produkten »

 • Daikin EWAT-CZ - Luftkylt vätskekylaggregat med varvtalsreglerad scrollkompressor Inverterkompressorerna justerar kontinuerligt kompressorhastigheten efter reellt behov. Färre strömslukande uppstarter och avstängningar resulterar i minskad energikonsumtion (upp till 30 %) och stabilare temperaturer. Scrollkompressorer har två scrollar, en fixerad medan den andra rör sig excentriskt utan att rotera. Utvecklad för små och medelstora kapaciteter och erbjuder en konstant tillförlitlighet och hög effektivitet under hela dess livslängd. Länk till produkten »

 • Sky Air - Den energieffektiva lösningen för små och medelstora kommersiella fastigheter.

  Sky Air - Den energieffektiva lösningen för små och medelstora kommersiella fastigheter. Med en energiklass A ++ för uppvärmning och kylning minskar Daikin Sky Air energiförbrukning avsevärt. Variabel köldmedietemperatur anpassar automatiskt köldmedietemperaturen för optimal komfort och ökar årsverkningsgraden. Automatisk filterrengöring minskar kostnaderna med upp till 50% jämfört med standardkassetter och dolda takenheter. Värmepumpen använder förnybar energi för att ge värme på vintern och kyla på sommaren. Sky Air går att kombinera med ett antal olika innedelar beroende på behov. Länk till produkten »

 • Daikin Conveni pack - Kompakt och energieffektivt!

  Daikin Conveni pack - Kompakt och energieffektivt! Conveni-Pack kombinerar kylning och komfortkyla och värme i ett kompakt system som låter dig effektivt värma upp din butik genom att använda värme som återvinns från kylsidan. Utvecklad med vår välkända VRV-teknik och innovativa värmeåtervinningsteknik, kan Daikin Conveni-Pack sänka din energiförbrukning med upp till 50 %. Enheten återvinner upp till 100 % av den värme som utvinns från kyldiskar och evaporatorer och återanvänder den för att värma upp butiksutrymmet eller kontor utan extra kostnad. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Daikin Sweden AB

Box 619 182 16  Danderyd Sverige