Kiona

Vi finns i monter T:14

Vi integrerar och ansluter alla tekniska system oavsett varumärke och antal år i drift, utan att det krävs intern programvara och servrar. Vi bevisar att det är möjligt att möta framtiden kostnadseffektivt genom en öppen, anpassningsbar och användarvänlig proptech-plattform.

Våra lösningar gör det möjligt att:
- Minska energianvändningen och utsläppen av växthusgaser från både bostadshus och kommersiella byggnader.
- Minska matsvinnet genom temperaturövervakning, dokumentation och övervakning av larm för kylsystem.
- Få enkel dokumentation, övervakning och rapportering gällande förbrukning av el, gas och vatten samt avfall och utsläpp.
- Få enkel åtkomst till och kontroll över alla tekniska installationer oavsett var du befinner dig med hjälp av en molnlösning.
- Öka kundnöjdheten och se till att både anställda och hyresgäster känner sig motiverade.

Bilder

 • Edge

  Edge Med vår analysplattform Edge får du tillgång till en kraftfull självlärande AI-optimering som är ansluten till dina byggnader så att du kan reglera inomhusklimatet och optimera energianvändningen med artificiell intelligens.

  Upptäck avvikelser och analysera energianvändningen för hela fastighetsbeståndet, och se hur AI:n blir smartare för varje dag som går. Edge gör det enkelt att samla in data i realtid och ansluter till dina installationer via sensorer och styrenheter, vilket ger dig en skräddarsydd styrstrategi för varje unik byggnad. Länk till produkten »

 • Energinet

  Energinet Anslut dig till vårt marknadsledande miljö- och energiuppföljningssystem för energi-, avfalls- och miljörapportering, certifierat enligt standarderna ISO 50001 och ISO 14001.

  Energinet är en självlärande, intuitiv programvara för miljö- och energiuppföljning (EMS-system) som är utformad för fastighetsägare och industri. Med vår användarvänliga, anpassningsbara och konfigurerbara plattform får du en fullständig översikt över energidata, energianvändning och energiprestanda. Länk till produkten »

 • Web Port

  Web Port Med vårt SCADA/HMI-system Web Port kan du visa, övervaka och hantera dina fastigheters styrsystem både i molnet och som lokal installation.

  Utforma din automationslösning med ett öppet, flexibelt och oberoende SCADA-system som du själv skräddarsyr. Använd Web Port för att interagera med ett enskilt styrsystem eller som en molnplattform med alla fastigheter i ditt bestånd. Installationen är snabb och enkel – anslut dig i dag. Länk till produkten »

 • IWMAC

  IWMAC Vårt effektiva SCADA-system ger dig en omfattande digital plattform för all drift så att du kan visa, övervaka och hantera dina installationer.

  Börja använda en komplett lösning för datainsamling, översikt, hantering och meddelanden samtidigt som du har full överblick över fastigheten – eller håll koll på dina kyl- och fryssystem för att undvika kostsamma varuförluster. Länk till produkten »

Kontakt

Kiona

Gustavslundsvägen 137 6tr 167 51  Bromma Sverige