Louise

Louise Kierkegaard

Drivs av att kommersialisera hållbarhet och är grundare till CaCharge, ett bolag som gör elbilsboomen möjlig med energismart elbilsladdning.

CaCharge hjälper fastighetsägare att möta det växande behovet av laddplater genom att ladda bilar effektivt, kapa effekttoppar och därmed skapa förutsättningar för en god affär. På så sätt blir hållbarhet = lönsamt.

Hur ser framtidens fastighetsenergi ut tror du?
– Den är styrbar och anpassas till människors behov och ett förnyelsebart samhälle.

Vad vill du förmedla genom din föreläsning?
– Att smart elbilsladdning samverkar med fastighetens övriga elförbrukare och anpassas för att kapa effekttoppar och därmed kostnader. Smart och storskalig elbilsladdning bidrar faktiskt till att skapa ”effekteffektiva” fastigheter. Om fastighetens elkapacitet används på rätt sätt kan den räcka till att ladda alla bilar!

Vad kan vi åhörare förvänta oss av en föreläsning med dig?
– Insikter om hur elbilsladdning kan nyttjas som en styrbar last i fastigheten, och därmed utgöra ett medel för kostnadsreducering och nya affärer.
CaCharge hjälper fastighetsägare att möta det växande behovet av laddplatser genom att ladda bilar effektivt, kapa effekttoppar och därmed skapa förutsättningar för en god affär.

Hur kan dagens fastighetsägare bli bättre rustade inför framtiden?
– Steg 1 är att ”koppla upp” fastigheten och börja mäta och samla in data, detta är ett sätt för att framtidssäkra fastigheten för kommande teknikskiften.

Vem vill du träffa/ser du fram emot att träffa på Framtidsspaning Fastighetsenergi
– Byggherrar, Fastighetsägare, Förvaltare, Installatörer och Teknikkonsulter – alla som jobbar för att skapa så välmående och energieffektiva fastigheter som möjligt.

Varför väljer du att delta på Framtidsspaning Fastighetsenergi?
– Jag vill sprida information om hur smart elbilsladdning både hjälper miljön och plånboken. Hållbarhet = lönsamt!

Till talarsidan »

Till Framtidsspaning Fastighetsenergis program »