Viessmann_MS_02075

Träffa Viessmann

Med Tyskland som säte och över 12 000 medarbetare World Wide är Viessmann koncernen en av de internationellt ledande tillverkarna av värme-, industri- och kylsystem sedan mer än 100 år.

Viessmann tänker och agerar för att erbjuda långsiktiga lösningar, men ser också till att vara flexibla allt efter marknadens behov och efterfrågan. Vi erbjuder ett komplett utbud av individuella lösningar med effektiva system och effekter från 1,5 till 120 000 kilowatt för alla användningsområden och energikällor.

Varför ska besökaren komma och träffa dig 
Det som utmärker Viessmann är att det i grunden är ett familjeföretag nu i fyra generationer som står för produktutveckling, innovationer och som alltid lyft fram hållbarhetsbegreppet. Viessmann har förmågan att sätta sig in i kundens behov och med egna produkter tillgodose lösningar där vi kombinerar exempelvis Bergvärme med Solel för att få optimal nytta och minskad CO2 utsläpp.

Välkommen att diskutera de lösningar som passar bäst för Er fastighet.

Varför tycker du att detta event är intressant att ställa ut på 
Att träffa andra lika intresserade människor för att utbyta erfarenheter, diskutera lösningar och se på möjligheter är på riktigt inspirerande. Viessmann vill bidra till en gynnsam och hållbar lösning för framtiden.

Viessmann

Till Framtidsspaning Fastighetsenergis program »